Uw vastgoedmakelaar in Costa Blanca
Volg ons op facebook2
BEL ONS: 0032 (0)496/16 04 69

Klantenbeoordeling:  facebook  4,8/5

sarah-andy

Sara & Andy

ROOSDAAL

Na de Second Home Beurs te Gent hebben jullie direct contact met ons opgenomen zoals afgesproken. De 3 – daagse trip was goed georganiseerd met vele bezoeken aan verschillende appartementen. Jullie wisten zeer vlug naar wat we op zoek waren. Jullie service na verkoop is ook top! We konden jullie steeds bereiken met de vragen die we hadden en nog eventueel hebben.

viviane

Viviane

BORNEM

Wij hebben bewust voor een individuele begeleiding gekozen en niet voor de opdringerige aanpak zoals het toch bij vele makelaars blijkt te zijn.

Ook het netwerk dat jullie uitgebouwd hebben in Spanje maakt het gemakkelijker om zonder teveel tijdverlies alles in orde te brengen.

Dus, dank u wel om onze droom te helpen waarmaken.

luc-birgit

Luc & Birgit

ZOTTEGEM

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met jullie. Jullie zijn een dynamisch team en altijd bereid om naar een oplossing te zoeken voor eender welk probleem.

Bij de prospectie hebben we zeker en vast genoten van de verkenning van de omgeving en van de lokale gastronomie onder de deskundige begeleiding. Wij genieten nu met volle teugen van ons penthouse.

yves-jessica

Jessica & Yves

BRUGGE

Wij zijn ruim geïnformeerd. De pro’s en contra’s van de verschillende locaties werden ons duidelijk gemaakt. Er werd helemaal geen druk uitgeoefend.

Tijdens het bouwproces werden we op de hoogte gehouden van de evolutie van de bouw en de termijn werd gerespecteerd. Wat wil een mens nog meer?

guy-en-elly

Elly & Guy

LOMMEL

Tijdens het bezoeken van de projecten hebben jullie veel info gegeven over de regio en werd er met het vooropgestelde budget rekening gehouden.

Ook de belofte dat we na oplevering van het project voor vragen nog steeds bij jullie terecht kunnen is een plus punt.