Uw vastgoedmakelaar in Costa Blanca
Volg ons op facebook2
BEL ONS: 0032 (0)496/16 04 69

Immo Dilana

U wil een vakantiewoning in Zuid Spanje kopen?

U wil een (vakantie)huis of appartement in Zuid Spanje kopen aan zee, aan een golfresort of in het binnenland. Immo Dilana helpt U hierbij graag. De zaakvoerder staat U persoonlijk bij van A tot Z. Wij organiseren 3 – of 4 daagse bezichtigingstrips voor nieuwbouw projecten, huizen en appartementen die te koop staan aan de Costa-Blanca en Costa Calida. DE regio voor een waardevaste belegging!

Immo Dilana, gratis aankoopbegeleiding van A tot Z

Immo Dilana, uw erkend BIV makelaar vanuit Zottegem ( Oost – Vlaanderen) en Pilar ( Costa Blanca Zuid).  Een ervaren makelaar met bijna 10 jaar ervaring in Spaans vastgoed!

Een woning kopen in Spanje is geen alledaagse gebeurtenis. Om u te behoeden van allerlei valkuilen staan wij U tot uw dienst zowel in uw thuisland België als ter plaatse in Spanje. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod nieuwbouwprojecten waarbij bankgarantie gegarandeerd wordt.

Wij begeleiden U vanaf uw eerste stappen in uw koopproces voor uw ideale vakantiewoning of opbrengsteigendom. Bij een eerste verkennend gesprek, luisteren wij graag naar uw wensen en verwachtingen. Wij selecteren voor U graag de ideale woning of appartement die aan uw criteria voldoen. Bovendien garanderen wij U de beste prijs – kwaliteit !

Een 3 -of 4 daagse bezichtigingstrip wordt geboekt wanneer dit voor U het best past. Eens ter plekke verkennen wij samen héél wat vakantiewoningen volgens uw wens en budget en nemen wij uitgebreid de tijd om samen de regio te verkennen.

Hebt U uw oog laten vallen op uw droomhuis? Wij staan U bij tot bij de Spaanse notaris. Wij ontlasten U van alle administratieve taken zoals NIE nummer, aansluiting water en elektriciteit, TV aansluiting, verzekering, Spaanse bankrekening, aankoop meubelen, … Kortom een aankoop zonder zorgen !

Maar ook na de verkoop kan U zeker bij ons nog terecht.

Bent U geïnteresseerd in een woning of appartement in Spanje?

Geniet van de interessante prijzen en de huidige lage rentevoeten. Twijfel niet langer en contacteer ons gerust.

Graag onze nieuwsbrief ontvangen?

Torrevieja
7°
12°
Zo
12°
Ma
10°
Di
15°
Wo
17°
Do
Weather from OpenWeatherMap

Contactgegevens

Immo Dilana
Graaf van Egmontstraat 7
9620 Zottegem
Tel: 0032 (0)496/16 04 69
info@immodilana.be

Immo Dilana

Click to open a larger map